Genel Başkanımız Önder Kahveci: Memleket ve Millet İçin Mücadeleye Etmeye, Çalışmaya Devam

Genel Başkanımız Önder Kahveci: Memleket ve Millet İçin Mücadeleye Etmeye, Çalışmaya Devam

Genel Başkanımız Önder Kahveci, Genel Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Samsun Şubemiz tarafından gerçekleştirilen İşyeri temsilcileri toplantısına katıldı.

Açılışını Samsun Şube Başkanımız Gökhan Şahin’in yaptığı toplantıda Genel Başkanımız Önder Kahveci bir konuşma gerçekleştirdi.

Genel Başkanımız İstiklal Marşı’nın kabulünün 101. yıl dönümü kutlayarak başladığı konuşmasında “ İstiklal Marşımızın kabulünün 101. Yılında, İstiklal Mücadelemizin ilk adımının atıldığı Samsun’dayız.  İstiklal Marşımız Türk milletinin bağımsızlığın ödün vermeyeceğinin,  vatana ve millete olan sevdasının dizelere vücut bulmuş halidir, Vazgeçilmezimizdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Onlar mücadele ettiler, vatan kurtuldu. Bin yıllık Türk yurdu özgürlüğüne kavuştu. Bizde memleket ve millet için mücadeleye etmeye, çalışmaya ve ecdadımıza layık olmanın derdinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Biz ahlak üzerine bir sendikacılık yapıyoruz diyen Genel Başkanımız Önder Kahveci “ 30 yıl önce kurulduğumuzda belirlenen ilkeler, yürüdüğümüz yol, inandığımız değerler ne ise bugünde aynıdır. Aynı istikamet üzere sendikal mücadelemiz devam etmektedir.  Bu yolda çizgisinden sapmadan bizlerle yürüyen tüm teşkilat mensuplarımıza, dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Ahlak üzerine sendikacılık yapıyoruz. Kimseyi kandırmıyoruz, ilkelerimizden, duruşumuzdan ödün vermiyoruz. Doğrudan ve haklıdan yana tavrımızı koyuyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmasında sağlık çalışanlarının sorunları ve beklentileri ile ilgilide bir değerlendirme yapan Genel Başkanımız Önder Kahveci “ Hekiminden hemşiresine, ebesinden sağlık memuruna tüm sağlık camiasının yaşadıkları gelir kaybının önüne geçmenin tek yolu maaşa zam şeklinde tek ödemededir. Bu mutlaka sağlanmalıdır. Ayrıca sağlıkta şiddete ağır yaptırımlar gelmeli, sağlık kurum ve kuruluşları sıfır toleranslı alan ilan edilmelidir. Döner sermaye sistemi çalışan eksenli baştan aşağı revize edilmelidir.” dedi. 

Genel Başkanımızın konuşmalarının ardından toplantı plaket takdimi ile son buldu.